Sun Fest na dráze

31.7.2011

V Žatčanech se 31. června konal již druhý ročník Open Sun Festu a my jsme byli přizváni jako oživení odpoledního programu "pro celou rodinu".

Tak jsme se ve dvě odpoledne sešli na místě konání akce (v biocentru :-)), pořadatelé nás dokonce pustili dovnitř i s autem, které bylo až po střechu naložené našimi modely aut. Nakonec se nás tam sešlo rekordních 9 jezdců se sedmi auty. Za klan Sýkorů to byl Zdeněk se spalovacím monster truckem 1:10, David taky se spalovacím monstrem, ale 1:8, Zdenda s elektro monstrem 1:10; pak Michal Vévar s Pavlem Pejřem s elektro monstrem 1:10 (tušim Brontosaurus); Dodo, Danda a Petr Fialovi s elektro zadokolkou Firestorm a pak Michal Cupák s elektro mini trugynou Atom 1:18 a se spalovací bugynou 1:8 Specter.

Parádně jsme si zajezdili na krásně vysečené a ještě krásněji vytyčené dráze. Škoda jen, že snad všechny modely, které byly na 27 MHz (asi čtyři), se navzájem rušily :-). Blbli jsme tam asi hodinku a půl, zajezdili si i malí návštěvníci. Nakonec větší polovina aut skončila s nějakou poruchou, ale bez toho by to ani nebylo ono.

Myslím, že akce byla úspěšná a těšíme se za rok snad zas. M.




FOTOgalerie